flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

П’ятихатський районний суд Дніпропетровської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

23 вересня 2022, 10:59

П’ятихатський районний суд Дніпропетровської області

 повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

 

        П’ятихатський районний суд Дніпропетровської області повідомляє про тимчасове припинення з 23.09.2022 р. відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням, відсутністю знаків поштової оплати та оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

        Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через канцелярію суду з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.
      Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою SMS - повідомлення. Для цього необхідно подати до суду заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону.   

      Бланк заявки розміщений за посиланням: (зразок заяви).
      У разі звернення до суду із клопотаннями, заявами просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку, а також адресу електронної пошти.
Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті П’ятихатського районного суду Дніпропетровської області у функціоналі «Стан розгляду справ» на головній сторінці сайту за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud0434/, а список призначених до розгляду справ – у функціоналі «Список справ, призначених до розгляду » за посиланням: https://px.dp.court.gov.ua/sud0434/gromadyanam/csz/.

     Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

     Додатково повідомляємо, що з 2018 року засоби телефонного зв’язку у суді не працюють, дата відновлення телефонного зв’язку невідома.

      Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.