flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося засідання Вищої ради юстиції

26 вересня 2013, 07:52

 Під час засідання 24 вересня 2013 року Вища рада юстиції, розглянувши матеріали Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, прийняла рішення про внесення подання Президентові України про призначення 40 кандидатів на посади суддів місцевих адміністративних, господарських, загальних судів.

   Рішенням Ради відмовлено у внесенні подання про призначення на посаду судді Маньківського районного суду Черкаської області Безручку Руслану Павловичу; на посаду судді Стахановського міського суду Луганської області – Клокол Вікторії Іванівні.
   Вища рада юстиції розглянула подані Вищою кваліфікаційною комісією суддів України матеріали від 20 серпня 2013 про внесення подання про звільнення Олесі Косторенко з посади судді Дзержинського районного суду міста Кривий Ріг Дніпропетровської області та Олега Пісоцького з посади судді Арбузинського районного суду Миколаївської області у зв'язку з набранням законної сили обвинувальних вироків у справах щодо них. 
   За результатами розгляду зазначених матеріалів було прийнято рішення внести подання про звільнення зазначених суддів з посад. 
   http://www.vru.gov.ua/news/461