flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Верховному Суді та ВССУ почались люстраційні перевірки

12 листопада 2014, 13:18

Наразі перевіряють помічників суддів, консультантів, працівників канцелярії

У відповідних розділах на сайті Верховного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ розміщені повідомлення про проведення перевірок щодо 7 працівників цих установ.

Так, у Верховному Суді України розпочато перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”, щодо:

- Бриндак Анастасії Миколаївни, старшого консультанта відділу консультантів управління забезпечення діяльності Судової палати в адміністративних справах;

- Ганник Анни Володимирівни, помічника судді Верховного Суду України;

- Лащука Єфрема Вікторовича, начальника відділу взаємодії з державними органами та внутрішнього аудиту управління забезпечення

діяльності керівництва Верховного Суду України, взаємодії з державними органами та внутрішнього аудиту.

З відповідними документами (заява і декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 р.) можна ознайомитись тут.

У Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ розпочато перевірку, передбачену Законом України “Про очищення влади”, щодо:

- Конюшенко Людмили Іванівни, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.

- Кашуби Катерини Валеріївни, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.

- Будніка Анатолія Миколайовича, спеціаліста ІІ категорії канцелярії управління документального забезпечення та контролю.

-  Устименка Андрія Володимировича, секретаря судового засідання відділу обліку судових документів управління забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах.

З відповідними документами (заява і декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 р.) можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, відповідно до затвердженого графіку люстраційних перевірок суддів, членів ВРЮ та ВККС почнуть перевіряти з грудня 2014.